Otel Havluları

Otellerin olmazsa olmazlarından olan otel havluları yüksek gramajlarda dokunmakta olup farklı ebatlara sahiptir. Dokuma tezgahından çıkan havlular amacına uygun farklı ebatlarda kesimi yapılmaktadır. 16/1 ve 20/2 iplik çeşitlerine sahip olan havlular Türkiye’nin dört bir yanına ve yurtdışına ihraç etmekteyiz.

30×30 cm Havlu

En küçük ebatta olan bu havlumuz genelde traş havlusu ve yemek sırasında masa üstlerinden olarak kullanılmaktadır. %100 pamuktan üretilen 30×30 cm havlumuz Türk pamuklarından üretilmektedir. Mısır pamuğu gibi farklı bir karışım söz konusu değildir. Bireysel adetlerde değil toptan adetlere satışı yapılmaktadır.

30×50 cm Mutfak Havlusu

Bu havlumuz genelde mutfak havlusu olarak kullanılmaktadır. En küçük 30×30 cm havlumuzun bir üst ölçüsüdür. Ürünlerimizin tamamı genel standart havlu ölçülerindedir bunun avantajı bir sonraki havlu alımızda istediğiniz başka biryerden temin etmeniz halinde yine ölçüler birebir tutacaktır.

50×70 cm Ayak Havlusu

Otel banyolarında sıkça kullanılan havlulardan biri olan ayak havluları farklı gramaj seçenekleriyle sizlerle, havlularımız 50×70 cm ebatında olup 200 gr, 250 gr ve 300 gr olmak üzere 3 farklı gramaja sahiptir. Havlularımızdan ayak havlusu ayak desenlidir. Proje bazlı toptan ayak havlusu fiyatları için müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

50×90 cm El ve Yüz Havlusu

Endüstriyel kullanım için tasarladığımız havlularımız uzun yıllar yıkamaya ve defarmasyona dayanıklıdır. Stardart 50×90 cm olan havlularımız. Banyonuzun havasına şıklık katacaktır. Havluda gramaj ne kadar kaliteli havlu olduğunun göstergesidir. 50×90 cm el ve yüz havluları renkli havlu üretimi gibi birçok farklı aşaması olan bir iştir. Havlularımız dilerseniz logolu nakış olarakta üretilmektedir, ancak bu şekilde bir üretim için toptan el ve yüz havluları almanız gerekir.

70×140 cm Banyo Havluları

Banyo havlularımız 2 farklı ebatta üretilmekte olup 70×140 cm havlular banyo havlularında standart ebattır. Standart havlu ebatlarımız 70×140 cm ve 400 gr olup diğer gramajlar kaliteyi arttırmaya yönelik tercih olabilir. Dilerseniz tüm havlu çeşitlerimizde renkli havlu yapabilmekteyiz. Ancak renkli havlularımız stoklu değildir, ayrıca boyamaya girebilmesi için minimum adeti karşılaması gerekir. Üreticiden



Bir cevap yazın